Tandbørstehoveder

Super tandbørstehoveder til Braun Oral B

Oral B er de førende elektriske tandbørster på markedet, eftersom de ikke alene har en udstående kvalitet, da de er skabt til at gøre det, de gør bedst – nemlig børste dine tænder på en optimal måde.

Med Oral B børstehoveder, skal du ikke længere gå og være bange for om du ikke får børstet dine tænder ordentlig. Oral B tandbørsten hjælper dig på vej, ved at give dig det bedste redskab til bekæmpelse imod huller og plak i tænderne.

Børstehoveder til Oral B

 

Der er en god grund til at Oral B er førende på markedet for tandhygiejneprodukter og elektriske tandbørster, da de ikke kan sammenlignes med nogen andre på markedet.

Det har sikret en førende position lige siden deres første tandbørste kom på markedet. Selvom Oral B er de førende på markedet inden for elektriske tandbørster, har de altid bibeholdt et realistisk og konkurrencedygtig pris på deres produkter

 

Børstehoveder til dig, der ikke går på kompromis

Køb dem nuSe vores tilbud

Når et menneske bliver ældre, bliver tandhygiejne ved med at være ligeså vigtigt som det hele tiden har været, men det er ikke sikkert, at kroppen bliver ved med at have den samme funktion som den før har haft. Når man bliver ældre vil kroppen i mange tilfælde begynde at få en del skavanker, som kan gøre, at det bliver sværere at gøre nogle bestemte ting.

tandbørstehovederFor eksempel er der en del ældre mennesker der bliver ramt af gigt, og dermed får sværere ved at bruge deres led, og ikke er så mobile som de tidligere har været. Dette kan både gælde ben, ryg samt hænder og fingre.

Her er det el tandbørsten fra Oral B kommer ind i billedet, da den muligvis kan hjælpe nogen til at opretholde den gode tandhygiejne, som de har haft i mange år, ved at lette presset på fingre, hænder og håndled. Især cirkelbevægelserne, kan være hårde for hænder og fingre.

Disse cirkelbevægelser kan en el tandbørste, komme til at stå helt for.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Tandbørstehoveder, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
Oral B
Product Name
4 stk. Børstehoveder til Oral B el tandbørste
Price
DKK 55,-
Product Availability
Available in Stock
X